Je nieuwe planten zijn toegevoegd

0 producten

Geen producten in de winkelwagen.

Klantwaardering 9.4/10 (3696 reviews)

Kies je bezorgmoment & locatie

Achteraf betalen

Gratis levering vanaf €495

2 maanden Groeigarantie

Verzending NL €6,95 & BE €9,95

Levertijd 1 tot 4 werkdagen

Randplanten

Randplanten worden vaak gebruikt als afscheiding tussen paden of borders. Mocht je niet van strakke hagen houden, dan zijn randplanten een kleurrijk alternatief. Op een speelse manier accenturen ze bepaalde lijnen in de tuin. Een tuinpad oogt veel vriendelijker als er planten met gekleurde bloemetjes langs groeien.

Ontwerp- en stijlelement
Vaste planten worden vaak in groepjes in de border gezet. Als je ze in een rij plant, krijg je een totaal andere uitstraling. Randplanten zijn uitstekend toe te passen als ontwerp- en stijlelement. Lavendel is bijvoorbeeld erg geschikt als randplant en haagje langs een tuinpad. Ook verschillende vakken in de border of kruidentuin kunnen afgezet worden met planten. Randplanten zijn in elke tuin toe te passen. Kies je voor strakke onderhoudsvriendelijke vlakken met dezelfde planten? Of juist voor een slingerende, romantische rand?

Overzicht randplanten 

Vragen over randplanten?  
Stel online je vraag in het veld onderaan deze pagina. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie van het team van PlantBezorgd; betaalbare kwaliteitsplanten.

Gerelateerde blogs