Bezorging & Kosten

Wij bezorgen door heel Nederland, België, Frankrijk & Duitsland binnen 7 werkdagen. Je kan bij ons kiezen voor levering overdag of van maandag tot vrijdag in de avond.

Wanneer je de bestelling later wenst te ontvangen, dan kan je dit in het opmerkingenveld aangeven, of ons hierover een e-mail sturen na het plaatsen van de bestelling. De leverdatum kunnen we dan in overleg vastleggen zodat het jou uitkomt.

 

Bepaal zelf je bezorgmoment en locatie

Je kan zelf een voorkeur voor leverdag aangeven in het opmerkingenveld tijdens het afrekenen, wanneer je bijvoorbeeld een bestelling wil plaatsen maar deze pas later geleverd wil hebben of wanneer je het op een specifieke dag wilt ontvangen (wij houden hier zoveel mogelijk rekening mee). Ook kunnen we voor je aangeven waar de bezorger de zending rondom het huis mag plaatsen indien je niet thuis bent. Daarnaast heb je natuurlijk de mogelijkheid tot afhalen bij een PostNL service punt of bij PlantBezorgd.

PostNL & DHL

Wij verzenden alle bestellingen via PostNL & DHL. De bestelling wordt met zorg en liefde op een zo natuurlijkvriendelijk mogelijke manier in dozen ingepakt. Grotere bestellingen leveren wij in boxpallet met speciaal transport of met eigen transport, dit doen we in overleg met de klant. Op deze manier blijft de kwaliteit van de producten gewaarborgd tijdens het transport. Op het moment dat de bestelling verzendklaar is, krijg je van ons een email dat je bestelling de volgende dag wordt afgeleverd. Planten leven, we streven er daarom naar om planten zo snel mogelijk te bezorgen om schade te voorkomen.

PostNL afhaalpunt

Wil, of kan je niet thuisblijven voor de levering dan kan je heel eenvoudig kiezen voor een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt. Je ontvangt een email zodra de bestelling daar voor je klaar staat zodat je hem op kan halen op een tijdstip dat jou uitkomt (binnen de openingstijden van de vestiging).

Kijk hier voor een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Bezorgkosten

Verzending in Nederland (ook de Waddeneilanden) is vanaf € 495,- gratis, hieronder hanteren wij een standaard bezorgtarief van € 7,95.

Verzending in heel België is vanaf € 495,- gratis, hieronder hanteren wij een standaard bezorgtarief van € 9,95.

Voor verzending naar Duitsland rekenen wij een vast tarief van € 19,95. Bestellingen boven de €200,- verzenden wij naar Duitsland op pallet, de kosten hiervoor zijn €149,95.

Voor verzending naar Frankrijk rekenen wij een vast tarief van € 29,95. Bestellingen boven de €200,- verzenden wij naar Frankrijk op pallet, de kosten hiervoor zijn €299,95.

Levering naar overige landen gebeurt in overleg, stuur hiervoor een email naar [email protected].

Avondlevering

Naast levering overdag heb je bij PlantBezorgd ook de mogelijkheid om te kiezen voor avondlevering. Wanneer je kiest voor avondlevering rekenen we hier 2,50 extra voor. De levering zal zijn op de eerst mogelijke avond (tussen 17.30 – 22.00 uur) en kan alleen van maandag tot vrijdagavond.

Afhalen bij PlantBezorgd

Je kan je via de webshop geplaatste bestelling ook afhalen bij ons in Molenschot. Zodra je bestelling gereed is voor afhaal ontvang je van ons een email dat je hem mag komen oppikken. Heb je een voorkeursdag dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld bij je bestelling.