Te gebruiken voor uw siertuin, haagplanten, gazon, heesters, boompjes, terrasplanten in pot. Hoogwaardige organische meststof, humusvormend als start- en bijbemesting in kruimel. Deze organische meststof…
(1 klantbeoordeling) Schrijf beoordeling

Haima Organo-Top zak 25kg

69,95

Leverbaar

Uitstekend9.43386 Reviews
Op verlanglijst
Op verlanglijst

69,95

Producteigenschappen

Merk

Haima

Geschikt voor

siertuin, siergrassen, vaste planten, bodembedekkers, klimplanten, gazon, heesters, haagplantren, boompjes en terrasplanten in pot.

Inhoud

zak 25 kg

Voedingsduur

4 maanden

Product omschrijving

Te gebruiken voor uw siertuin, gazon, heesters, boompjes, terrasplanten in pot. Hoogwaardige organische meststof, humusvormend als start- en bijbemesting in kruimel. Deze organische meststof is chloorarm en bevat geen kippenmest. Deze organische meststof is een kruimelvormige meststof, gemakkelijk met de hand te strooien en in te werken, ofwel op te lossen in water en aan te gieten aan de voet van de planten. Door het langzaam vrijkomen van de voedingsstoffen, is de uitspoeling ongeveer nihil en is de belasting voor het grondwater beduidend geringer in vergelijking met het gebruik van kunstmest. De organische meststof is vrij van zware metalen of andere stoffen welke schade aan mens of plant zouden kunnen veroorzaken.Samenstelling: 10 % Stikstof-totaal N, waarvan 7 % organisch gebonden en 3 % ureum, afkomstig van bloedmeel. 7 % Fosforanhydride, P2O5 oplosbaar in water en neutraal ammoniumcitraat. 10 % Kaliumoxyde, K2O oplosbaar in water. 3 % Magnesiumoxyde, MgO Gehalte organische stof: 45 % afkomstig van bloedmeel. Sporenelementen: B, Mn, Mo, Fe, Zn, Cu.Dosis: (Niet overdoseren en bij voorkeur niet te dicht bij de stam aanbrengen) Strooien als hoofdbemesting: 1kg per 15m2 + inwerken in de toplaag. Strooien als bijbemesting: 1kg per 25m2 + inwerken in de toplaag.Bij voorkeur niet in de volle zon, om verbranding te voorkomen. Mocht u bemesten met zonnig weer dan goed inwerken en nat maken nadien.Op te nemen in het bemestingsschema: vooral in het voorjaar. Ook als onderhoudsbemesting tijdens het hele groeiseizoen.

Reviews

Totaal

(1 klantbeoordeling)

1 beoordeling voor Haima Organo-Top zak 25kg

 1. Organische meststof haima

  Goede meststof, product was al gekend

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag & Antwoord

 1. Q goedemiddag, welke haima meststof is geschikt voor blauwe bessenstruiken en hoeveel keer per jaar moet ik dan dit als bemestting gebruiken? mvg, fam. vlootman
  A

  Deze soort van pokon is specifiek voor klein fruit:

  https://plantbezorgd.nl/winkel/fruitstruiken/pokon-kleinfruit-voeding-1kg/

  Van Haima kun je best de gewone organische meststof pakken, deze is ook te gebruiken voor de rest van je tuin. In het voorjaar strooien aan de voet van de plant is voldoende!

   

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.
Scroll naar boven

Hulp nodig?
Chat met ons!

Plantbezorgd - Bart

Hulp nodig?
Chat met ons!

Sluiten