Schefflera Gold Capella in witte Santorini pot - Vingersboom ↕150cm

nog geen reviews
De Schefflera wordt ook wel vingersboom genoemd, door de karakteristieke vorm van de bladeren. De Gold Capella heeft donkere bladeren met “gouden” accenten. De plant ziet er wat meer uit als een boom, met duidelijk z...
Lees meer...

195,00

Producteigenschappen

Verzorging

Zet de plant op een lichte tot zonnige plaats. Daarnaast is de plant overgepot in een vulkanisch substraat met een watermeter erbij. De witte korrels in de pot nemen het water op en geven dit in de juiste hoeveelheid af aan de plant. De watermeter geeft aan hoeveel water er niet is opgenomen door de korrels en nog onderin de pot zit. Als de watermeter zakt naar het minimum niveau dan zit er nog voldoende water in de steentjes om in de winter 2-3 weken niets te hoeven doen en in de zomer 1-2 weken. Indien de watermeter onderin staat wacht je 1-3 weken afhankelijk van het jaargetijde voordat je weer water geeft. Daarna kun je de plant zoveel water geven tot de watermeter weer op optimaal staat.

Hoogte

150cm

Aantal stuks / inhoud

1

Potmaat

Ø 33 cm

Standplaats

Luchtzuiverend

Ja

Potgrond

Voeding

Product omschrijving

De Schefflera wordt ook wel vingersboom genoemd, door de karakteristieke vorm van de bladeren. De Gold Capella heeft donkere bladeren met “gouden” accenten. De plant ziet er wat meer uit als een boom, met duidelijk zichtbare stammen en een kruin. Door het hydro-cultuur systeem is deze plant ook uitermate geschikt voor op kantoor of in het restaurant. Weinig onderhoud en veel plezier!

Mooie grote plant, makkelijk te verzorgen. Kan goed tegen droogte en kan tegen veel licht. Dit product wordt tevens volledig opgemaakt en geleverd op afspraak door PostNL [email protected] Nadat de afspraak gemaakt is levert de bezorger het product bij jou over de drempel op de juiste plaats in huis. Staat de plant éénmaal op de juiste plek, dan wordt het verpakkingsmateriaal mee terug genomen zodat je nergens omkijken naar hebt!

Vraag & Antwoord

Er zijn nog geen vragen. Wees de eerste om een ​​vraag over dit product te stellen.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Andere suggesties…

 • Op verlanglijst
  Op verlanglijst

  Pokon Hydrokorrels 20L

  12,95
 • Op verlanglijst
  Op verlanglijst

  Pokon Potgrond 20 liter

  8,95
Scroll naar boven

Hulp nodig?
Chat met ons!

Plantbezorgd - Bart

Hulp nodig?
Chat met ons!

Sluiten