Gevreesd door het gemiddelde griepvirus en tegelijkertijd een streling voor de tong: door de zwarte theemelange met vlierbes van LocalTea voel jij je op je…

LocalTea – Nederlandse zwarte thee Vlierbes – Zwarte theemelange met Vlierbes (10 piramidezakjes)

4,95

Leverbaar

Uitstekend9.43395 Reviews
Op verlanglijst
Op verlanglijst

4,95

Producteigenschappen

Inhoud

10 zakjes

Merk

JOAN Zundert Thee

Product omschrijving

Gevreesd door het gemiddelde griepvirus en tegelijkertijd een streling voor de tong: door de zwarte theemelange met vlierbes van LocalTea voel jij je op je opperbest. Door de mix met zwarte bessenblad en sleedoornbes heeft deze thee een heerlijke friszure smaak. Het zoetje van de honingbos brengt alles weer in balans. Wat je met zo’n eeuwenoud besje toch niet allemaal voor vernieuwends kunt doen!

  • Lokaal, vers en (h)eerlijk
  • Op Nederlandse bodem gekweekt en verwerkt.
  • Bewuste keuze

Het verhaal
In China proefde en ervaarde Johan van LocalTea het effect van het direct na de pluk verwerken en consumeren van thee. Hij ontwikkelde een winterharde theeplant, zodat er nu op Nederlandse bodem thee gekweekt en direct gemaakt kan worden.

Of het nou groen, zwart, wit of oolong is: alle soorten thee komen van diezelfde plant. LocalTea wil iedereen de gelegenheid geven om de essentie, basis en kracht van de natuur te ervaren in een heerlijke kop kwaliteitsthee van Nederlandse bodem.

Lokale en transparante herkomst. Single origin thee. Zuurstof producerend, lage carbon footprint. Bewuste gezonde keuze.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LocalTea – Nederlandse zwarte thee Vlierbes – Zwarte theemelange met Vlierbes (10 piramidezakjes)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag & Antwoord

Er zijn nog geen vragen. Wees de eerste om een ​​vraag over dit product te stellen.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Andere suggesties…

Scroll naar boven

Hulp nodig?
Chat met ons!

Plantbezorgd - Bart

Hulp nodig?
Chat met ons!

Sluiten