Premium Nordmann Kerstboom 165-175cm (zonder kluit)

✔ A-kwaliteit ✔ Geen/weinig verlies van naalden ✔ Mooie volle boom ✔ Kan lang blijven staan ✔ Milieuvriendelijk gekweekt ...
Lees meer...

44,95

Momenteel niet leverbaar

Ontvang e-mail zodra product weer op voorraad is

SKU 37029 Categorieën , ,

Product omschrijving

✔ A-kwaliteit
✔ Geen/weinig verlies van naalden
✔ Mooie volle boom
✔ Kan lang blijven staan
✔ Milieuvriendelijk gekweekt

Een plaatje van een boom!
Wil je met zekerheid de mooiste Nordmann spar kopen voor de feestdagen? Wij leveren alleen A-Kwaliteit, volle bomen tot in de top. De Nordmann spar kerstboom heeft een bijzonder majestueuze groei, waardoor hij uitstekend geschikt is tijdens de feestdagen. De Nordmann spar is kwalitatief het allerberste kerstbomenras en daardoor ook de meest populaire kerstboom. Onze Nordmann sparren groeien 8 tot 10 jaar in Denemarken waar het klimaat perfect is voor deze boom. Grote voordeel hiervan tov de Nederlandse Nordmann is dat de het allemaal volle, symmetrische kerstbomen zijn die nagenoeg geen naalden laten vallen. Bovendien zijn de naalden mooi glanzend, geurig en aangenaam zacht. De Nordmann spar snoeien is niet nodig, tenzij er een tak in de weg zit/te lang is. Alle Nordmannbomen komen van een gecertificeerde teler en zijn geselecteerd op kleur, symmetrie en volle takken.

Naalduitval voorkomen?
Kerstboom in huis? Dan is het slim om ‘m niet meteen in een warme kamer te zetten. Of naast de verwarming. Met deze tips voorkom je naalduitval en blijft je boom langer vol en mooi:
Tip 1:
Laat je boom, na aanschaf, één dag wennen aan de overgang van buiten naar binnen. Zet‘m bijvoorbeeld eerst in een “koelere” ruimte. Zoals een garage, berging, gang of buitenkeuken.
Tip 2:
Zet je‘m binnen? Dan niet te dichtbij de verwarming of haard. Of bij halogeenlampen en gloeilampen die warmte uitstralen. Daardoor droogt je boom sneller uit en vallen de naalden eerder uit.
Tip 3:
Voorkomen dat je boom op de tocht staat. Ook dat is niet goed voor je boom.
Tip 4:
Een goede luchtvochtigheid helpt ook om je kerstboom mooi te houden. Je kunt de luchtvochtigheid in huis een ‘boost’ geven met een luchtbevochtiger.

 

Verzending

Wij versturen de boom indien besteld voor 17:00 nog dezelfde werkdag, we verzenden de kerstboom zo duurzaam mogelijk door hem alleen in een net te verpakken. Knip na ontvangst het net vanaf de stam naar boven open, geef  hem een mooie plek en geniet van de fijne feestdagen, aan de boom zal het niet liggen!

Vraag & Antwoord

Er zijn nog geen vragen. Wees de eerste om een ​​vraag over dit product te stellen.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Hulp nodig?
Chat met ons!

Plantbezorgd - Bart

Hulp nodig?
Chat met ons!

Sluiten
Scroll naar top