2x Phalaenopsis multiflora – Orchidee ↕50cm

Prachtige orchidee met veel kleine bloemetjes, gekweekt in een kas zonder gas. Met Fair Flora label: eerlijk en duurzaam.

37,98

Leverbaar

Uitstekend9.42619 Reviews
Op verlanglijst
Op verlanglijst

Producteigenschappen

Verzorging

Zet de plant op een lichte standplaats, maar niet in het felle zonlicht. Niet op de tocht of boven een verwarming. Temperatuur tussen de 15 en 25 graden. Niet in de buurt van fruit. Dit produceert rijpingsgassen, waardoor de bloemen sneller verwelken. Dompel de plant in lauw (liefst) regenwater, laat hem zich 10 minuten vol zuigen en laat hem dan goed uitlekken. Vervolgens kan de orchidee gerust 14 dagen zonder water. Zorg dat er geen water in de sierpot staat, want de de Phalaenopsis houdt niet van natte voeten. Één keer in de maand een beetje orchideeënvoeding.

Hoogte

50cm

Aantal stuks / inhoud

2

Potmaat

12cm

Luchtzuiverend

Nee

Standplaats

,

Potmaat

Waterbehoefte

Aantal stuks / inhoud

2

Voeding

Potgrond

Product omschrijving

De Phalaenopsis multiflora is een van de weinige planten die in de nacht de lucht zuivert. Dit komt omdat het een CAM plant is die, precies in tegenstelling tot alle andere groene planten, in de nacht CO2 opneemt om te groeien. Dat komt omdat in de nacht zijn huidmondjes open staan, omdat overdag vaak de luchtvochtigheid te laag is en dus zijn huidmondjes dicht heeft zitten.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “2x Phalaenopsis multiflora – Orchidee ↕50cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vraag & Antwoord

Er zijn nog geen vragen. Wees de eerste om een ​​vraag over dit product te stellen.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.
Scroll naar boven