De watercacao komt uit Zuid-Amerika en groeit daar op land dat regelmatig overstroomt. De boom kan tot twintig meter hoog groeien. Zo groot wilt u…

Pachira Aquatica – Watercacao ↕35cm

39,75

Leverbaar

Uitstekend9.43394 Reviews
Op verlanglijst
Op verlanglijst

39,75

Producteigenschappen

Verzorging

De Watercacao heeft als tropische plant veel zonlicht nodig, maar mag niet in de zon zelf staan. Daar kunnen de bladeren van verbranden. De kamerplant bloeit niet en groeit minder snel dan de wilde variant.
De plant heeft eens per drie weken veel water nodig. Let op: u kunt wachten tot de grond uitgedroogd is. In de winter kunt u voorkomen dat het blad uitdroogt door regelmatig te sproeien.
Verbrande bladeren worden geel. Bruine bladeren zijn het gevolg van teveel of te weinig water. Deze bladeren kunt u meteen weghalen. De Watercacao kunt u het beste in het najaar tot op de kruin snoeien. De stam zal dan opnieuw vertakken, zodat u de plant mooi compact kunt houden, zonder lelijke uitlopers.

Hoogte

35cm

Aantal stuks / Inhoud

2

Potmaat

12cm

Potgrond

Voeding

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

Waterbehoefte

Product omschrijving

De watercacao komt uit Zuid-Amerika en groeit daar op land dat regelmatig overstroomt. De boom kan tot twintig meter hoog groeien. Zo groot wilt u ze niet in huis hebben, dus als sierplant wordt de plant

‘Watercacao’, ‘geldboom’ of Pachira. Het maakt ons niet uit hoe u hem noemt, het is gewoon een mooie soort palm. Verkocht in handzamer maten van 50 tot 200 cm. In Azië, waar de plant bekend staat als ‘Malabar kastanje’ wordt de boom ook wel ‘geldboom’ genoemd. In dat werelddeel staat de plant symbool voor zakelijk succes, dus daar komt u ze veel tegen in kantoren en bedrijven.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Pachira Aquatica – Watercacao ↕35cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vraag & Antwoord

Er zijn nog geen vragen. Wees de eerste om een ​​vraag over dit product te stellen.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.

Andere suggesties…

Scroll naar boven

Hulp nodig?
Chat met ons!

Plantbezorgd - Bart

Hulp nodig?
Chat met ons!

Sluiten