Er zijn vele Dracaena soorten en de meeste komen voor in Afrika, Zuid-Azië en Midden-Amerika. De botanische naam Dracaena is afgeleid van het Griekse ‘drakaina’,…

Dracaena Surculosa – Drakenbloedboom ↕55cm

30,08

Leverbaar

Uitstekend9.42906 Reviews
Op verlanglijst
Op verlanglijst

30,08

Producteigenschappen

Verzorging

Er zijn vele Dracaena soorten en de meeste komen voor in Afrika, Zuid-Azië en Midden-Amerika. De botanische naam Dracaena is afgeleid van het Griekse ‘drakaina’, wat vrouwtjesdraak betekent. Die naam dankt deze temperamentvolle dame aan het helderrode hars, oftewel drakenbloed, dat enkele soorten produceren. Het zou kunnen impliceren dat ze moeilijk te temmen is, maar niets is minder waar. De Dracaena is tevreden met een lichte plaats, regelmatig water (maar niet teveel; ze houdt niet van natte wortels) en af en toe wat benevelen met bijvoorbeeld een plantenspuit.

Hoogte

55cm

Aantal stuks / Inhoud

1

Potmaat

17cm

Potgrond

Voeding

Luchtzuiverend

Ja

Standplaats

, ,

Waterbehoefte

Product omschrijving

Er zijn vele Dracaena soorten en de meeste komen voor in Afrika, Zuid-Azië en Midden-Amerika. De botanische naam Dracaena is afgeleid van het Griekse ‘drakaina’, wat vrouwtjesdraak betekent. Die naam dankt deze temperamentvolle dame aan het helderrode hars, oftewel drakenbloed, dat enkele soorten produceren. Het zou kunnen impliceren dat ze moeilijk te temmen is, maar niets is minder waar. De Dracaena is tevreden met een lichte plaats, regelmatig water (maar niet teveel; ze houdt niet van natte wortels) en af en toe wat benevelen met bijvoorbeeld een plantenspuit. De Dracaena, ook wel bekend als drakenplant, is een robuuste kamerplant die absoluut tegen een stootje kan.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dracaena Surculosa – Drakenbloedboom ↕55cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vraag & Antwoord

Er zijn nog geen vragen. Wees de eerste om een ​​vraag over dit product te stellen.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.
Scroll naar boven