Deze verticale moestuin werkt volgens een aeroponic systeem. Dit wil zeggen dat er geen zand in zit. De planten krijgen de perfecte hoeveelheid water, organische…

Aeroponic Verticale Moestuin

995,00

Leverbaar

Uitstekend9.43057 Reviews
Op verlanglijst
Op verlanglijst

995,00

Product omschrijving

Deze verticale moestuin werkt volgens een aeroponic systeem. Dit wil zeggen dat er geen zand in zit. De planten krijgen de perfecte hoeveelheid water, organische voedingsstoffen en licht en de planten staan in steenwol. Professioneel wordt er ook veel op water gekweekt en dit is HET systeem voor thuisgebruik.

De pomp in het reservoir pompt ieder uur(tijdklok) waardoor de wortels van de planten gedoucht worden en zij alles krijgen wat ze nodig hebben, zelfs in de zomer als het warm is. Hij kan prima buiten tot de vorst en kan daarna binnen gebruikt worden. Het wekelijkse onderhoud wat je aan deze manier van kweken hebt is ongeveer een 15 minuten.

Je kunt alles kweken wat boven de grond groeit en alle zaden gebruiken die je voorhanden hebt. In de online workshop die beschikbaar is leren we je optimaal werken hiermee.

 

Starterspakket bestaat uit;

Towergarden op wieltjes, pomp, tijdklok, LED lights, voedingsstoffen, handleiding, steenwol, zaailingenstarter met steenwol en zaden, netpots. Alles wat nodig is om te starten zit erbij. In Nederland en Belgie is het niet mogelijk om in de winter zonder LED lights te kweken

 

Gratis online opstart workshop;

Bij de gratis online workshop open je samen de doos en legt Suzanne graag van ieder stukje uit waar het voor dient en hoe te bevestigen. Suzanne legt je uit hoe in elkaar te zetten, te reinigen en denkt graag mee in de plaats waar hij komt te staan.

Optimaal kweken met de verticale moestuin is vooral het doel, dus informatie over soorten planten, waar te zetten en hoe zaailingen te creeëren. Ook zaaien we samen de eerste ronde met de bijgeleverde zaden of wat je wellicht al in huis hebt daarvoor.

Alles wat je nodig hebt zit in het starterspakket. Ook het gebruik, de duur en de positie van de LED lights komt daarbij aan bod. Kinderen zullen dit ook erg leuk vinden dus verzamel je hele gezin en volg de workshop samen. Deze zal zeker een uur duren.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Aeroponic Verticale Moestuin” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vraag & Antwoord

Er zijn nog geen vragen. Wees de eerste om een ​​vraag over dit product te stellen.

Stuur me een notificatie voor elk nieuw antwoord.
Scroll naar boven