Plantbezorgd meer informatie

Plantbezorgd, de naam zegt alles!

Plantbezorgd maak het je makkelijk. Wij leveren de mooiste planten bij jou thuis! Gewoon online uitzoeken en binnen 4 werkdagen heb je je tuinplanten al in huis, of in de tuin natuurlijk! Direct van de kweker, zo vers als het maar kan. Topkwaliteit, voor een eerlijke prijs.

ÉÉN MUISKLIK VERWIJDERD VAN JE DROOMPLANT

Geen tripjes meer door de regen naar tuincentra, geen modder in je auto en geen gesjouw. Puur gemak, vanuit je luie stoel een plant uitzoeken! Met slechts één muisklik komt je plant naar je toe.

En dan verpakken we je plant ook nog in natuurlijke materialen, herbruikbaar voor je tuin! Denk aan kokosmatten, bamboestokken en stro. Goed voor het milieu én geen overvolle prullenbak met verpakkingsmateriaal.

Het verzenden is natuurlijk ook heel belangrijk. Daarom verpakken wij elke plant met veel zorg zodat hij in zijn volle glorie bij je aankomt.

​KEUZE UIT RUIM 1000 PLANTEN

Wij hebben keuze uit ruim 1000 planten. Oei, ruim 1000? Straks zie je door de planten het bos niet meer. Maar ook daarin maken we het je makkelijk! Met onze plantenzoeker wordt de juiste plant uitzoeken een feestje. We weten precies wat jij zoekt. Met ons zoeksysteem vind jij in no time jouw droomplant.

Wij hebben werkelijk overal over nagedacht om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Jij zoekt jouw favoriete plant uit en wij regelen de rest!

OVER PLANTBEZORGD

Een passie voor planten én een heleboel ervaring met planten, daaruit is Plantbezorgd ontstaan. Met jarenlange ervaring in de plantenwereld in combinatie met samenwerkingen met de beste kwekers weten wij hoe we topkwaliteit kunnen bieden. En daar staan we dan ook voor.

Wij willen gewoon de mooiste planten voor onze klanten!

En omdat we weten welke kwaliteit we bieden geven we daarom ook groeigarantie op onze planten. Zodat je als klant weet dat je de beste plant in huis hebt gehaald.

Wij hebben het neusje van de zalm als het om planten gaat. We maken het vinden van de gewenste plant heel makkelijk. En we weten hoe we planten in topconditie bij je moeten bezorgen. Daar ligt onze kracht.

Scroll naar boven

Hulp nodig?
Chat met ons!

Plantbezorgd - Bart

Hulp nodig?
Chat met ons!

Sluiten