Bezorging en kosten

Wij bezorgen door heel Nederland (ook de Waddeneilanden ja :-) ) en België binnen 1 tot 4 werkdagen. Je kan bij ons kiezen voor levering overdag of van maandag tot vrijdag in de avond..

Wanneer je de bestelling later wenst te ontvangen, dan kan je dit in het opmerkingenveld aangeven, of ons hierover een e-mail sturen na het plaatsen van de bestelling. De leverdatum kunnen we dan in overleg vastleggen zodat het jou uitkomt.

PostNL

Wij verzenden alle bestellingen via PostNL. De bestelling wordt met zorg en liefde op een zo natuurlijkvriendelijk mogelijke manier in dozen ingepakt door ons inpakteam. Op deze manier blijft de kwaliteit van de producten gewaarborgd tijdens de verzending. Op het moment dat de bestelling verzendklaar is, krijg je van ons een email dat je bestelling de volgende dag wordt afgeleverd. Planten leven, we streven er daarom naar om planten zo snel mogelijk te bezorgen om schade te voorkomen.

PostNL afhaalpunt

Wil, of kan je niet thuisblijven voor de levering dan kan je heel eenvoudig kiezen voor een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt. Je ontvangt een email zodra de bestelling daar voor je klaar staat zodat je hem op kan halen op een tijdstip dat jou uitkomt (binnen de openingstijden van de vestiging).

Kijk hier voor een afhaalpunt bij jou in de buurt.

Bezorgkosten

Verzending in Nederland (ook de Waddeneilanden) is vanaf € 149,95 gratis, hieronder hanteren wij een standaard bezorgtarief van € 6,95.

Verzending in heel België is vanaf € 149,95 gratis, hieronder hanteren wij een standaard bezorgtarief van € 8,95.  

Avondlevering

Naast levering overdag heb je bij Plantbezorgd ook de mogelijkheid om te kiezen voor avondlevering. Wanneer je kiest voor avondlevering rekenen we hier 2,95 extra voor. De levering zal zijn op de eerst mogelijke avond en kan alleen van maandag tot vrijdagavond. Heb je een voorkeur voor een avond dan kun je dit aangeven door een email te sturen naar info@plantbezorgd.nl met je ordernummer en de voorkeursavond, dan gaan wij ons best doen om te zorgen dat je op die avond je bestelling ontvangt.

Bezorging gemeente Gilze-Rijen

Binnen de hele gemeente Gilze-Rijen (Gilze, Rijen, Hulten & Molenschot) leveren wij al vanaf 1 plant gratis aan huis. Het levermoment is in overleg, tenzij wij het ergens mogen plaatsen bij niet thuis, dan kun je dit aangeven in het opmerkingenveld. Zodra je in het afrekenscherm je adresgegevens ingeeft vallen de bezorgkosten volledig weg :-).

Hulp nodig?
Chat met ons!

Plantbezorgd - Bart

Hulp nodig?
Chat met ons!

Sluiten
Scroll naar top