Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden

Betalen vormt de laatste stap bij het plaatsen van een bestelling. Bij Plantbezorgd bieden wij je verschillende betaalmogelijkheden aan die we hier allemaal even kort toelichten.

Ideal – gratis

Ideal is een breed geaccepteerde betaalmethode in Nederland. Iedereen die aan internetbankieren doet is er mee vertrouwd. Je betaald vanuit je eigen bank binnen een beveiligde omgeving. Een snelle, veilige en betrouwbare betaalmethode voor iedereen binnen Nederland

Paypal – gratis

Paypal is een wereldwijd betaalsysteem. Het is heel makkelijk omdat je snel geld kan overmaken zonder daarbij al je betaalgegevens bij de hand te hoeven hebben. Je dient hiervoor wel een account aanmaken bij Paypal. Ga voor uitgebreide informatie hierover naar de website van Paypal.

Klarna achteraf betalen NL – gratis

Betaal het bedrag pas binnen 14 dagen na levering. Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een factuur per e-mail van Klarna. In deze mail vind je direct een link om je bestelling te betalen met iDeal.

Klarna voert voor Plantbezorgd het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van Klarna.

Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert Klarna een gegevenscontrole uit.  Klarna hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met Klarna niet geautoriseerd worden, dan kun je de bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met Klarna. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar Klarna.

Bancontact – gratis

Via het Belgische Bancontact – Mister Cash kun je bij Plantbezorgd ook gemakkelijk en veilig vanuit België betalen. Je bestelling wordt vervolgens gewoon binnen 1-4 werkdagen bij je thuisbezorgd.

Overboeking vooraf – gratis

Wanneer je kiest voor een overboeking, krijg je een scherm te zien met een betaalverzoek met een uniek kenmerk. Je kan dan vervolgens direct inloggen in je eigen vertrouwde bankomgeving om het bedrag over te maken, of ervoor kiezen om het verzoek eerst naar je e-mail te sturen en het later over te maken. Zodra het bedrag is overgemaakt zullen wij de bestelling binnen 1-4 werkdagen verzenden.

Let op: Als je voor deze betaalmethode kiest, kan het een aantal dagen duren voordat de betaling bij ons bekend is. Er wordt pas geleverd, wanneer wij de betaling ontvangen hebben van Mollie. De levertijd kan daardoor langer zijn dan 1 tot 4 werkdagen. Als je dit niet wilt kun je het beste kiezen voor een alternatieve betaalmethode.

Mastercard – gratis

 Bij Plantbezorgd kun je gewoon betalen met je creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder Mastercard.

Visa – gratis

 Bij Plantbezorgd kun je gewoon betalen met je creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder Visa.

American Express – gratis

Bij Plantbezorgd kun je gewoon betalen met je creditcard. We accepteren kaarten van verschillende maatschappijen waaronder American Express.

Scroll naar boven